Tο 2ο Γυμνάσιο Πεύκης και ο Σύλλογος Γονέων των Μαθητών υποδέχτηκαν τους μαθητές και τις μαθήτριες στο Δημοτικό θέατρο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Posted by: | Posted on: 17 Σεπτεμβρίου, 2015

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2015, το 2ο Γυμνάσιο Πεύκης και ο Σύλλογος Γονέων των Μαθητών με τη στήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης ? Πεύκης πραγματοποίησε εκδήλωση – μουσική παράσταση με πρωταγωνιστές τη μουσική ομάδα «Αλληλέγγυες Νότες» αφιερωμένη στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό θέατρο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Είχε προγραμματιστεί  η εκδήλωση να γίνει στο προαύλιο του σχολείου όμως οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν.

IMG_6231    IMG_6234

Η Διευθύντρια, κα Θεοδώρα Μαζιώτη, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε καλωσόρισε τους μαθητές και τις μαθήτριες στη νέα σχολική χρονιά υποσχόμενη τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης, την προσφορά γνώσεων και δεξιοτήτων αλλά και την εμφύσηση ανώτερων ιδανικών και αξιών. Ευχαρίστησε όλους τους σταθερούς συμπαραστάτες, βοηθούς και φίλους του Σχολείου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

IMG_6166  DSC_0010

Ευχαρίστησε το Σύλλογο Γονέων των μαθητών και τη Δημοτική αρχή για τη συνεργασία και τη βοήθεια που παρέχουν στο έργο του σχολείου. Ευχαρίστησε την Πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π. κα Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη για τη στήριξη που παρείχε στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης η οποία είχε διττό ρόλο. Από τη μια οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί ψυχαγωγήθηκαν από την μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Νερό Νεράκι», με τραγούδια και μύθους για το νερό, και από την άλλη συνεισέφερε ο καθένας στο μέτρο του δυνατού με σχολικά είδη τα οποία και θα μοιράσει η Διεύθυνση σύμφωνα με τις ανάγκες.

DSC_0023  IMG_6299

 

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους σας καλή, δημιουργική, παραγωγική και χαρούμενη σχολική χρονιά.