Λειτουργία ΕΔΥ

Posted by: | Posted on: 22 Σεπτεμβρίου, 2022

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι στο σχολείο μας λειτουργεί Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ). Στόχος της ΕΔΥ είναι η αξιολόγηση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών/τριών, η συμβουλευτική γονέων και η συμβουλευτική υποστήριξη της μαθητικής κοινότητας γενικότερα.

Η ΕΔΥ συγκροτείται από τον/ην  Διευθυντή/τρια του σχολείου,  τον/ην ψυχολόγο,  τον/την κοινωνική λειτουργό και τον/ην εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής. Στις συνεδριάσεις της ΕΔΥ συμμετέχει και ο/οι  εκπαιδευτικός/οι της τμήματος  του μαθητή ή της ομάδας μαθητών που έχουν ανάγκη υποστήριξης.

Στα πλαίσια λειτουργίας της, για οποιοδήποτε ζήτημα ενημερωθεί η ΕΔΥ, είτε υγείας είτε οικογενειακό, ισχύει το απόρρητο που διασφαλίζεται από τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων.

Η ψυχολόγος παρευρίσκεται στο σχολείο κάθε Τετάρτη και η κοινωνική λειτουργός από αρχές Νοεμβρίου. Μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του σχολείου προκειμένου να οριστεί μια συνάντηση.

Σε περίπτωση που ένας μαθητής/τρια επιθυμεί συνάντηση με την ψυχολόγο, ο κηδεμόνας θα πρέπει να υποβάλει στο σχολείο την υπεύθυνη δήλωση.

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση του σχολείου

Πατήστε εδώ για να βρείτε την υπεύθυνη δήλωση (μπορείτε να την κάνετε και ηλεκτρονικά αντιγράφοντας το κείμενο)